Entri 68
Sarapan pagi ini, saya bercadang ingin memasak resepi Melayu. Resepi yang biasa-biasa sahaja tetapi ia jadi luar biasa sebab ia di masak di bumi Kanada. Cewahh
Selepas hampir 2 minggu memerap pisang. Barulah boleh buat resepi cekodok. Lama betul kali ini memerap pisang.
Pagi ini suhu pula sudah mula suam-suam. Jadi kalau buat cekodok memang menjilat jari. Kenapa menjilat jari sebab cekodok makan dengan jem blackberry.
Begitulah kisah sarapan pagi ini. Nikmat makan cekodok di Kanada. 😀
#daridapursitikb
Sarapan pagi ini, saya bercadang ingin memasak resepi Melayu. Resepi yang biasa-biasa sahaja tetapi ia jadi luar biasa sebab ia di masak di bumi Kanada. Cewahh
Selepas hampir 2 minggu memerap pisang. Barulah boleh buat resepi cekodok. Lama betul kali ini memerap pisang.
Pagi ini suhu pula sudah mula suam-suam. Jadi kalau buat cekodok memang menjilat jari. Kenapa menjilat jari sebab cekodok makan dengan jem blackberry.
Makan bersama jem
Sebelum cekodok di goreng
|
Begitulah kisah sarapan pagi ini. Nikmat makan cekodok di Kanada. 😀
#daridapursitikb
0 ulasan